V síti R2B2 lze nově cílit na značky mobilních telefonů

pondělí, 29. října 2018, 15:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Inzerenti, kteří využívají programatickou reklamní síť R2B2 Multiscreen, mohou svá sdělení cílit na značky a modely mobilních telefonů.

Zdroj: R2B2

Zdroj: R2B2

Společnost R2B2, která provozuje digitální reklamní síť, uvádí nový typ cílení na uživatele mobilních telefonů. Inzerenti mohou programaticky oslovit uživatele mobilních zařízení podle značky a modelu jejich telefonu. Jako první si tento typ cílení ve své kampani vyzkoušela společnost Samsung.

Tento typ cílení představuje společnost R2B2 krátce poté, co spustila také cílení na konkrétní značky a modely televizí.

Mezi značky dostupné pro cílení se řadí například Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Lenovo a další. Počet dostupných značek je v řádu vyšších desítek, u konkrétních modelů lze pak vybírat z nižších tisíců.

„Cílení na mobilní zařízení a některé jejich značky je standardně součástí nákupní platformy Adform DSP. Nicméně možnost cílit na konkrétní modely v ní dosud chyběla. Proto se ve spolupráci se společností Adform snažíme inzerentům s novým typem cílení usnadnit práci a zároveň zpřesnit zásah jejich reklamních sdělení.” sdělil František Bauma, šéf produktu R2B2. 

-mav-