Web Prima Ženy prošel redesignem, přináší i nový obsah

úterý, 16. října 2018, 13:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Lifestylový web Prima Ženy přichází po pěti letech s novou grafickou podobou i novým obsahem.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Lifestylový web Prima Ženy představuje po pěti letech novou grafickou podobu i rozšířenou sekcí recepcí či speciálními projekty s fitness trenérkou. Mezi dominantní témata patří dále horoskopy, zdravý životní styl, módní trendy, kosmetické tipy i články zaměřené na lásku a vztahy. Součástí jsou také aktuální a sezónní témata, nyní například 100 let výročí republiky, Halloween a dušičkynebo Bojujeme proti nachlazení.

„Pětiletá historie už nám o našich čtenářkách a čtenářích mnohé řekla, a proto jsme se při tvorbě nové podoby webu zaměřili právě na ty oblasti, které patří mezi nejčtenější – horoskopy a zdravý životní styl,“ říká vedoucí online obsahu Jiřina Köppelová.

Průměrná návštěvnost webu Prima Ženy je za letošní rok 858 298 reálných uživatelů měsíčně. Dvě třetiny návštěvníků webu jsou ženy (70 %). Kromě horoskopů a článků o zdravém životním stylu se mezi nejčtenější články řadí i životní příběhy.

„Ženy mají stále se zvyšující čtenost a v letošním roce jsme již několikrát překročili hranici jednoho milionu reálných uživatelů za měsíc. To nás velmi těší, obzvlášť v oblasti tak konkurenční, jako je ženský lifestyle,“ dodává šéfredaktorka webu Prima Ženy Martina Hrušková.

Svou novou podobu komunikuje web také prostřednictvím televizního spotu vysílaného na stanicích skupiny Prima. 

-stk-