Cinzano natočilo poprvé spot jen pro ČR a Slovensko

pondělí, 26. listopadu 2018, 10:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Cinzano představuje nový spot, který poběží exkluzivně na českém a slovenském trhu.

Zdroj: Repro YT Cinzano CZ

Zdroj: Repro YT Cinzano CZ

Značka Cinzano přichází s novou komunikační kampaní, která byla vyrobena speciálně pro český a slovenský trh. Se sloganem „Cin Cin od roku 1757“ ukazuje, že se hodí k přípitku nejen o Vánocích.

„Český trh a zejména čeští spotřebitelé jsou pro Cinzano velmi důležití. Naším novým spotem chceme lidem připomenout, že Cinzano je skvělá volba nejen pro tradiční vánoční nebo svatební přípitek, ale i pro všechny ostatní chvíle, které trávíme s našimi blízkým a přáteli a na které stojí za to připíjet,“ říká Thomas Hergge, zodpovědný za značku Cinzano v zemích střední Evropy.

Nová kampaň byla představena poprvé ve čtvrtek 22. listopadu na italské ambasádě v Praze. Poběží v období od 26. listopadu do 22. prosince v televizi.

Kreativa pochází z dílny agentury VLMY&R Praha pod vedením Terezy Svěrákové. Režie se ujal Ronald Wranik a produkce agentura Bistro Films s hlavním producentem Johnem Daczickým.

Cinzano nabízí v kategorii aperitivů Cinzano Bianco, Cinzano Rosso a Cinzano Extra Dry, které se většinou podávají ve sklenici s cukrovým lemem a citronem. Kromě toho zančka na český trh dodává i šumivá vína řady Cinzano Editions s variantami Cinzano Dry, Cinzano Sweet a Cinzano Rosé a nově také prémiovou řadu Cinzano Cuvée Storica s variantami Cinzano Prosecco D.O.C., Cinzano Asti D.O.C.G. a Cinzano Pinot Chardonnay.

-stk-