FAnn otevírá v Praze Beauty Atelier, nabídne nové značky

pátek, 16. listopadu 2018, 11:30 Aktuality, Retail MediaGuru

FAnn Beauty Atelier v sobě propojuje parfumerii a concept store. Sloužit bude mimo jiné i k představení nových kosmetických značek.

Česko – slovenská společnost FAnn parfumerie otevřela tento týden na Jungmannově náměstí v Praze FAnn Beauty Atelier. V prostorách Ehlenova domu, v němž dříve sídlil Era svět, nabídne na dvou patrech nový prodejní koncept, propojující parfumerii s concept storem.

„Jsem přesvědčen, že FAnn Beauty Atelier bude dokonalým obrazem toho, že věci lze dělat i jinak, experimentovat a propojit zdánlivě nemožné. Zachovat původní koncept FAnn parfumerií a zároveň přinést nový, svěží vítr v podobě úžasného prostoru, unikátních značek, skvělého servisu a nabídnout tak našim zákazníkům něco zcela odlišeného, než na co byli u nás doposud zvyklí,“ říká Radek Voňavka, výkonný ředitel FAnn parfumerií.

Ve FAnn Beauty Atelieru naleznou zákazníci nejen parfémy, ale i vybrané značky v péči o pleť, séra připravovaná na míru dle konkrétní pleti nebo speciální certifikovaný švýcarský přístroj sloužící k podrobné analýze stavu pokožky.

Na Jungmannově náměstí v Praze otevřel FAnn Beauty Atelier, zdroj: CBRE.

Na Jungmannově náměstí v Praze otevřel FAnn Beauty Atelier, zdroj: CBRE.

FAnn Beauty Atelier v sobě spojuje parfumerii a concept store, zdroj: FAnn parfumerie.

FAnn Beauty Atelier v sobě spojuje parfumerii a concept store, zdroj: FAnn parfumerie.

Prostor bude sloužit i k různorodým eventům, zdroj: FAnn parfumerie.

Prostor bude sloužit i k různorodým eventům, zdroj: FAnn parfumerie.

Uniformy pro personál navrhl Miro Sabo, zdroj: FAnn parfumerie.

Uniformy pro personál navrhl Miro Sabo, zdroj: FAnn parfumerie.

Součástí sortimentu bude i 16 nových značek, postavených především na přírodních ingrediencích. „Součástí těchto značek je i koncept Made in Czechoslovakia, ve kterém představujeme ty nejlepší české a slovenské značky,“ popisuje Radek Voňavka. Z českých bude zastoupena například značka Cocoes nebo A.Lab od módního návrháře Mira Saba, jenž je zároveň i autorem uniforem personálu, ze slovenských Mylo či Malinna. Dále zde bude k dostání: Oskia, Myroo, Lebon, Mable, Dr. Barbara Sturm, Nuori, Henné, Alfresco, Hawkins & Brimble, Marlies Möller nebo Lovefresh. Značky jsou k dostání zatím jen ve FAnn Beauty Atelieru a na e-shopu. „Počítáme ale s tím, že některé značky se stanou natolik oblíbené, že přibližně po půl roce může dojít k jejich rozšíření do dalších měst. Zároveň je budeme průběžně doplňovat o nové,“ prozrazuje Radek Voňavka.

V prostorách plánuje FAnn také pořádání různorodých eventů, například uzavřených akcí pro klienty různých maloobchodních sítí či večírky pro čtenáře luxusních časopisů. „Zároveň chystáme Beauty Talk, speciální event pro skupinu až šesti zákazníků, který si může objednat kdokoliv. Na akci jim vysvětlíme, jak správně o sebe pečovat, zanalyzujeme jim pleť pomocí švýcarského přístroje, vytvoříme jim francouzské sérum přímo na míru potřebám jejich pleti, a to vše zdarma,“ dodává Radek Voňavka.

Otevření FAnn Beauty Atelieru podporuje kampaň v lifestylových časopisech, s bloggerkami na sociálních sítích a PR aktivity.

-stk-