Forum 24 pokřtilo novou knihu Obrana před Babišem

pondělí, 12. listopadu 2018, 07:35 Aktuality, Tisk MediaGuru

Pavel Šafr představuje v rozhovoru s Johanou Hovorkovou pohled na změny v české společnosti poté, co se média stala majetkem oligarchů.

Šéfredaktor Reportéra Robert Čásenský na křtu knihy, v pozadí J. Hovorková a P. Šafr, foto: Forum 24

Šéfredaktor Reportéra Robert Čásenský na křtu knihy, v pozadí J. Hovorková a P. Šafr, foto: Forum 24

Novou knihu s názvem Obrana před Babišem pokřtil na konci minulého týdne server Forum 24. Šéfredaktor serveru Pavel Šafr představuje v knižním rozhovoru s redaktorkou Johanou Hovorkovou svůj pohled na způsob obrany demokratických poměrů před Andrejem Babišem. Kniha také mapuje vývoj českých médií po Listopadu 89.

„I pět let poté, co Andrej Babiš koupil vydavatelství Mafra, mnoho lidí nedostatečně reflektuje vliv tohoto nákupu na společenskou a politickou atmosféru v České republice. Doufám, že se nám podařilo dostatečně popsat změnu, která v roce 2013 nastala a která byla jednou ze zásadních příčin toho, že dnes můžeme mít trestně stíhaného předsedu vlády s tak kolosálním střetem zájmů,“ uvedla autorka knihy Johana Hovorková.

Knihu, kterou vydává nakladatelství Bourdon, je možné zakoupit v nově otevřeném knižním e-shopu deníku Forum 24. Kniha je v distribuci od 9. listopadu 2018.

-mav-