Frekvence 1 uvedla jednu ze svých největších kampaní

pondělí, 12. listopadu 2018, 15:25 Aktuality, Rádio, Reklama MediaGuru

Kampaň je rozprostřena přes všechna hlavní média, cílí na posluchače ve středním věku.

Zdroj: Frekvence 1

Zdroj: Frekvence 1

Frekvence 1 uvedla novou imageovou kampaň s claimem Zapni rádio, vypni starosti. Rádio připravilo čtyři exekuce, které se objevují v printových titulech, online médiích, na outdoorových plochách zejména v menších městech a ve sponzorských vzkazech na TV Nova a ČT1. Na kampani spolupracovala Frekvence 1 s ateliérem DRAWetc, fotografem Goranem Tačevskim a filmovou produkcí Nomad films.

 „Kampaň bude z hlediska mediálního plánování jednou z nejmasivnějších kampaní Frekvence 1 vůbec. Pokryli jsme většinu mediatypů, které mají potenciál zasáhnout námi zvolenou cílovou skupinu, tzv. sandwich generation,“ přiblížil Pavel Renčín, ředitel marketingové komunikace Active Radio.

Kampaň se soustředí na posluchače ve středním věku, kteří se starají nejen o své děti, ale zároveň se musí ještě starat o své vlastní rodiče. „Jsou to lidé v produktivním věku, od kterých se současně očekávají velké výkony doma, ale i v práci. Mají kopec starostí a stresu a rádio jim říká – ano, máte to těžký, víme, a proto vám chceme udělat radost – jednou hezkou písničkou, podruhé dárkem, příště zaplaceným účtem, vtipnou soutěží nebo zajímavou glosou; s námi můžete na malý okamžik ‚vypnout’ a zapomenout na starosti. Možná maličkosti, ale prosvětlí den,“ vysvětluje Miroslav Škoda, ředitel Frekvence 1.

-mav-