Hušek vede v Seznam.cz divizi Homepage a obsahových služeb

pondělí, 5. listopadu 2018, 15:40 Aktuality, Lidé, Internet & Mobil MediaGuru

Ředitel digitálních médií CNC Matěj Hušek nastoupil do Seznamu, vede zde novou divizi Homepage a obsahových služeb.

Matěj Hušek, foto: CNC

Matěj Hušek, foto: CNC

Matěj Hušek nastoupil v listopadu do Seznam.cz na pozici ředitele divize Homepage a obsahových služeb. Zaměří se na domovskou stránku, Stream.cz, Proženy.cz, Garáž.cz, Novinky.cz, Sport.cz a Super.cz. Do jeho nově vytvořené divize bude spadat i produktový rozvoj Seznam.cz prohlížeče.

„Naprostou prioritou je pro mne rozvoj domovské stránky Seznam.cz. Cílem je otevřít obsahové služby Seznamu novým zdrojům návštěvnosti a posílit loajalitu uživatelů,“ přibližuje Hušek.

Televize Seznam a Seznam Zprávy zůstávají v kompetenci Jakuba Ungera, dramaturgická skladba obsahu spadá do kompetence Igora Kalaše, oborové a další vybrané služby Seznamu (Email.cz či Mapy.cz) vede od srpna Robert Drozda.

Hušek přišel do Seznamu z pozice ředitele digitálu Czech News Center, kde působil posledních sedm let. V této funkci zodpovídal za strategický rozvoj online portfolia vydavatelství. Před nástupem do CNC řídil mj. multimediální studio NewsLab, které se specializovalo na vývoj mobilních aplikací a interaktivní grafiku.

-mav-