Jakub Hulík přechází z CNC do skupiny Dignity

pátek, 2. listopadu 2018, 14:30 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Ve skupině, pod kterou patří mj. Tiscali Media, bude Jakub Hulík zastávat post ředitele rozvoje.

Jakub Hulík, foto: CNC

Jakub Hulík, foto: CNC

Jakub Hulík, dosavadní zástupce obchodního ředitele společnosti Czech News Center (CNC), přechází do investiční skupiny Dignity. Patří jí mimo jiné mediální společnost Tiscali Media, pro kterou Hulík už v minulosti pracoval. 

V nové pozici bude mít jako ředitel rozvoje na starost nejen Tiscali Media, ale i ostatní firmy patřící do investiční skupiny Kamila Koupého. Jeho hlavním úkolem bude rozvíjet a posilovat spolupráci jednotlivých členů Dignity, výkonným ředitelům má být k dispozici při strategickém řízení jejich firem.

Ve skupině, která se během několika let rozrostla, by měl také pomoct s hledáním nových obchodních a akvizičních příležitostí. 

„Uplynulo sedm let, kdy jsem naposledy působil v Tiscali vlastněné skupinou Dignity. Od té doby se skupina rozšířila z jediné firmy na šest, překračuje hranice České republiky a kontinuálně roste. Možnost propojovat členy skupiny a pomoci jim k dalšímu růstu byl hlavní fakt, který mne vedl k návratu,“ uvedl Jakub Hulík ke svému přestupu.

Jakub Hulík strávil v CNC přes tři roky. Jako zástupce obchodního ředitele CNC měl na starost mimo jiné online obchod CNC. Zodpovídal za veškerý příjem z online reklamy, obchodní rozvoj a tvorbu nových produktů, profitabilitu webů a yield management.

Skupinu Dignity s obratem dosahujícím 500 milionů korun ročně vlastní podnikatel Kamil Koupý. Kromě mediálního domu Tiscali Media, do ní patří mediazastupitelství ARBOmedia, výkonnostní agentura Performio.cz, yield platforma Performax.cz, technologická firma AntiAdblock.com, a ecommerce společnost Bonus Bona, která provozuje eshopy VeseleZvire.cz, ROGZ.cz, Zubnikartacek.cz a Zehlicky.cz.

-mav-