Leontinka obsadila do role traséra Davida Svobodu

středa, 28. listopadu 2018, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nadace Leontinka obsadila pětibojaře Davida Svobodu do svého nového reklamního spotu.

Zdroj: Ogilvy

Zdroj: Ogilvy

Nadace Leontinka, jež pomáhá zrakově postiženým, se v novém reklamním spotu zaměřila na nevidomé sportovce. Chce tak oslovit širokou veřejnost a přesvědčit ji k pravidelné finanční podpoře.

Hlavním protagonistou nového spotu je nevidomý sportovec Marek Moflar, kterému dělá traséra olympijský vítěz v pětiboji David Svoboda.

Reklama bude k vidění na kanálech České televize do začátku prosince v četnosti 50 opakování. Mediální prostor získala Leontinka v rámci výhry v soutěži Cen Fóra dárců v kategorii Speciální cena ČT o nejlepší nápad na charitativní spot pro rok 2018.

Kreativa pochází z dílny agentury Ogilvy, která podporuje Leontinku ve zviditelnění její činnosti více než deset let. Konkrétně je pod kampaní podepsán kreativní ředitel Tomáš Belko, Head of Art Daniel Kupr, copywriterka Martina Maňasová a také Tereza Podzimková. Accountský tým tvořily Aneta Záhoříková a Natália Starinská, které se objeví i ve spotu jako komparzistky. Produkci spotu společnost GPS production a samotnou realizaci agentura Punk Film. Podkresová hudba vznikla výhradně pro tento spot, skladbu Seed složil americký skladatel Randal Collier-Ford.

-stk-