Lina komunikuje redesign, využívá i product placement

čtvrtek, 8. listopadu 2018, 11:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Oplatky Lina redesignovaly své obaly, změnu komunikují v kampani, v níž využívají také show Tvoje tvář má známý hlas.

Zdroj: I.D.C. Praha

Zdroj: I.D.C. Praha

Oplatky Lina letos v létě redesignovaly své obaly, a to s cílem dosáhnout modernějšího, atraktivnějšího a prémiového vzhledu. Již před rokem redesignem prošlo ze stejných důvodů i samotné logo. Nyní je změna komunikována podzimní kampaní.

„Zásadní změnou je jednotný barevný kód pro všechny čtyři příchutě, díky kterému vznikne v regálu snadno identifikovatelný modrý blok. Jednotlivé příchutě pak spotřebitel lehce rozezná dle příchuťových proužků,“ popisuje redesign Světlana Votočková, senior brand manager společnosti I.D.C. Praha, do jejíhož portfolia značka Lina patří.

Vývoj designu oplatek Lina, zdroj: I.D.C. Praha

Vývoj designu oplatek Lina, zdroj: I.D.C. Praha

Kampaň poběží až do konce listopadu v televizi. Reklamní spot doplňujeproduct placementa injektážv pořadu Tvoje tvář má známý hlas, který běží v sobotním prime-time na Nově. Až do vánočních svátků bude spot k vidění také v síti kin Cinema City.

Dále značka komunikuje v outdooru, na internetu, sociálních sítích a v místě prodeje, kde využívá POS, paletová vystavení i speciální promoce s dárkem. „V rámci outdooru jsme zvolili jednu celoobrandovanou tramvaj v Praze, která ponese design Lina až do konce dubna 2019,“ dodává Světlana Votočková.

Redesign obalů připravila společnost DADS Advertising. Námět spotu připravil Michal Szulányi, scénáře a režie se ujal Jonáš Karásek. Produkci a postprodukci zajistilo Apollon studio. 

-stk-