Markíza završila další řadu show Tvoje tvář s podílem přes 27 %

pondělí, 12. listopadu 2018, 15:25 Slovensko MediaGuru

Televize Markíza uzavřela letošní ročník soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Tvoja tvár znie povedome, foto: Markíza

Tvoja tvár znie povedome, foto: Markíza

Čtvrtá řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kterou na Slovensku vysílá televize Markíza ze skupiny CME pod názvem Tvoja tvár znie povedome, uzavřela letošní ročník s celkovým výsledkem 8,6 % v divácké skupině 12-54. Průměrný podíl na sledovanosti v této divácké skupině představoval 27,2 %. V širší divácké skupině 12+ sledovalo v průměru celou podzimní sérii 465 tisíc diváků, informovala v pondělí skupina Markíza.

Letošní řada byla podle serveru Mediálne.sk co do počtu diváků ve skupině 12+ o něco málo úspěšnější než řada třetí. V komerční skupině 12-54 si rovněž mírně polepšila v podílu na sledovanosti, ale v celkovém ratingu lehce za předešlou řadou zaostala. 

Finálový díl letošní řady sledovalo na Slovensku 536 tisíc diváků starších 12 let. Podíl na sledovanosti ve skupině 12-54 se přiblížil k 30 % (29,7 %). Šlo o nejlepší výsledek večera.

Mezinárodní show vysílá aktuálně i tuzemská televize Nova. Do příchodu show StarDance jí patřily sobotní večery. Podzimní řadu uzavře Nova za týden. Průměrné dosavadní výsledky soutěže ukazují, že si vede ještě o něco lépe než na Slovensku. Průměrný podíl na sledovanosti v klíčové skupině 15-54 zatím představuje 31,3 %, v 15+ sleduje show v průměru 890 tisíc diváků.

-mav-