Mondelēz si na komunikaci vybírá Native PR

čtvrtek, 8. listopadu 2018, 07:40 Aktuality, PR MediaGuru

Mondelēz volí na korporátní komunikaci a public affairs agenturu Native PR.

České zastoupení společnosti Mondelēz International si ve výběrovém řízení na zajištění korporátní komunikace a public affairs vybralo komunikační agenturu Native PR. Jejím úkolem bude strategická i taktická podpora v uvedených oblastech, mimo jiné i zavádění nových projektů v oblasti společenské odpovědnosti a udržitelnosti či employer branding. Spolupráce zahrnuje český, slovenský a částečně i maďarský trh. Na straně agentury se o nového klienta budou starat Michaela Šimková a Kateřina Matásková. 

„Naším společným cílem je intenzivně pracovat na vnímání jména naší společnosti mezi klíčovými stakeholdery i širokou veřejností a zároveň posílit intenzitu stávající komunikace společnosti v České republice, Slovensku a Maďarsku,“ říká Gabriela Bechynská, manažerka korporátní komunikace společnosti Mondelēz. 

„Na těchto trzích totiž nejenom zaujímáme přední postavení v prodeji produktů, ale zároveň zde máme mimořádně silné výrobní zázemí dané šesti továrnami. Továrna v Opavě je přitom v současné době největším producentem sušenek Mondelēz International v Evropě a její produkty se vyvážejí prakticky do celé Evropy i za její hranice,“ dodává Bechynská. 

Mezi klíčové značky společnosti Mondelēz patří čokolády Milka, Cadbury, Côte d'Or či lokální Figaro a sušenky Opavia, BeBe Dobré ráno či Kolonáda. 

-stk-