Mountfield podpoří kampaní vlastní značku elektrokol

čtvrtek, 29. listopadu 2018, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mountfield uvádí do prodeje vlastní značku elektrokol MTF, podpoří je kampaní v tisku a na internetu.

Mountfield uvádí vlastní značku elektrokol MTF, zdroj: Mountfield.

Mountfield uvádí vlastní značku elektrokol MTF, zdroj: Mountfield.

Společnost Mountfield zahajuje ve čtvrtek 29. listopadu ve všech svých prodejnách v České republice, na Slovensku i na e-shopu prodej elektrokol. Nabídne 45 modelů vlastní značky MTF.  

Elektrokola, která se vyrábí v České republice a Itálii, budou k dispozici v různých rámových velikostech, v exkluzivních designech, se středovými nebo zadními nábojovými motory. Půjde o elektrokola městská, skládací, trekingová, krosová a horská, pro muže i ženy, seniory i mladší generaci. Vyvíjena jsou ve spolupráci s bývalými profesionálními závodníky a odborníky ve světě elektrokol.

„Všechna elektrokola jsme si sami navrhovali, kontrolovali jejich výrobu a testovali je. Velký důraz jsme kladli na kvalitu komponentů. Proto na našich elektrokolech můžete najít například superprémiové středové motory Bosch s bateriemi stejné značky plně integrovanými do rámu, dále středové motory MAX drive, baterie Samsung, přehazovačky Shimano Deore, hydraulické kotoučové brzdy Tektro, odpružené vidlice SR Suntour uzamykatelné z řídítek nebo barevné LCD displeje,“ prozrazuje Jakub Danačík, bývalý profesionální cyklista a v současnosti komoditní expert společnosti Mountfield pro elektrokola.

Zavedení elektrokol do svého sortimentu vnímá Mountfield jako důležitý krok ve svém rozvoji. „Velkým bonusem pro zákazníky je, že ceny našich elektrokol jsou výrazně nižší než u kvalitativně srovnatelných modelů na trhu. Jsem přesvědčen, že se zaváděcími cenami, s nimiž prodej elektrokol začínáme, je cíl prodat 20 000 elektrokol ročně splnitelný,“ popisuje Danačík. Novinku podpoří kampaň v tisku, na internetu a sociálních sítích a také prostřednictvím mailingu.

Se zahájením prodeje elektrokol nabízí Mountfield také i širokou škálu příslušenství: dresy, přilby, cyklistické rukavice, láhve na kolo, nosiče, pumpičky, zámky nebo třeba i dětské sedačky. „I v doplňkovém sortimentu chceme nabízet špičkovou kvalitu. Proto jsme se například při výrobě dresů v designu MTF spojili s renomovanou českou firmou Kalas, která obléká širokou veřejnost, ale i profesionální týmy včetně české a britské reprezentace,“ dodává Jakub Danačík.

-stk-