Pražské Hitrádio City uvede i letos charitativní akci

pondělí, 12. listopadu 2018, 07:25 Aktuality, Rádio MediaGuru

Posluchači mohou přispět na léčbu pacientů s nemocí motýlích křídel.

Zdroj: Hitradio City 93,7 FM

Zdroj: Hitradio City 93,7 FM

Pražské Hitrádio City 93,7 FM také letos uvádí projekt Rozsviťte s námi Prahu. Pokračuje tak v tradici předvánoční charitativní akce. Zasláním dárcovské DMS a rozsvícením vlastní žárovky na webových stránkách mohou posluchači přispět na léčbu pacientů s nemocí motýlích křídel. Slavnostní program odstartuje 1. prosince 2018 od 17 hodin na Staroměstském náměstí.

V loňském roce posluchači Hitrádia City zaslali na pět tisíc DMS za 30, 60 nebo 90 korun a přispívali také na transparentní účet. Celkově se pro nemocné děti z Kliniky dětského a dorostového lékařství VFN a 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy na Praze 2 vybralo necelých půl milionu korun.

„Stejně jako v minulých letech si i letos s laskavým souhlasem hlavního města Prahy vypůjčíme tradiční vánoční strom na Staroměstském náměstí. Každý dárce má možnost ‚sponzorovat′ svou vlastní žárovku z adventního stromu za cenu jedné DMS. A následně si může své ‚vlastní světlo‘ symbolicky rozsvítit na webové stránce, kde se také zapíše do seznamu dárců,“ přibližuje projekt Martin Maďarka, pověřený vedením Hitrádia City.

-mav-