Tchibo před Vánoci cílí i na muže, poradí jim s dárky

sobota, 17. listopadu 2018, 08:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tchibo se ve vánoční kampani zaměří také na muže, kterým bude radit s dárky.

Zdroj: Repro reklamní spot Tchibo

Zdroj: Repro reklamní spot Tchibo

Společnost Tchibo spustila tento týden svou vánoční kampaň „Darujte Tchibo Vánoce“, s níž kreativně navazuje na předchozí komunikaci na podzim a v létě. Jednotícím prvkem je píseň Two Princes od americké skupiny Spin Doctors, jež byla pro sváteční účely mírně upravena.

Kampaň cílí především na ženy ve věku nad 25 let, nicméně na Vánoce je cílová skupina rozšířena i o muže, kterým Tchibo radí s dárky pro jejich blízké. K vidění bude až do 23. prosince v televizi na stanicích skupiny Nova a Prima, dále na internetu a sociálních médiích a také v místě prodeje.

Reklamní spot pracuje se stálou imageovou částí a produktovým tag-onem, jenž se bude měnit každý týden s ohledem na aktuální kolekce. V posledním týdnu se zaměří na „poslední šanci pořídit dárky všem svým blízkým na jednom místě“.

Kampaň vznikla interně ve spolupráci se slovenskou agenturou Effectivity. Za Tchibo ji připravovala brand manažerka non food Helena Pavličíková z tuzemské pobočky spolu s oddělením mezinárodního marketingu v hamburské centrále. O produkci se postarala společnost Protos. Režie se ujal Max Turek.

Kromě České republiky bude nasazena kampaň také na Slovensku, v Polsku a Švýcarsku. Připravený digitální obsah a POS materiály budou využity také na tureckém a maďarském trhu.

-stk-