Tváří nové kampaně Alpine Pro se stal Michal Krčmář

úterý, 27. listopadu 2018, 13:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Alpine Pro obsazuje do své nové kampaně olympijského medailistu Michala Krčmáře.

Zdroj: Alpine Pro

Zdroj: Alpine Pro

Český výrobce outdoorového oblečení Alpine Pro spustí 28. listopadu novou komunikační kampaň. Její tváří se stal olympijský medailista Michal Krčmář, který si do televizního spotu oblékl novinku – zateplené kraťasy Hak.

„Biatlonisty oblékáme v Alpine Pro již desátou sezónu. Jsme hrdí na to, že se naše spolupráce stále prohlubuje a že máme možnost dodávat kvalitní oblečení, těm nejlepším sportovcům na světě. I proto jsme naši zimní kampaň spojili s tvářemi českého biatlonu,” uvedl Václav Hrbek, generální ředitel Alpine Pro.

Kampaň poběží v televizním vysílání na ČT1 a ČT Sport, na internetu, v outdooru na billboardech, obchodních centrech a v lyžařských středicích. Rovněž se propíše také do in-store komunikace v celé síti prodejen značky. Součástí bude i soutěž v rádiích o zimní kolekci oblečení a vstupenky na Světový pohár v Novém Městě na Moravě.

Na sociálních sítích a na webu budou v průběhu kampaně uveřejňovány také zákulisní informace, rozhovory s biatlonisty a další informace, a to pod hashtagem #biatlonovarodina.

Pod kampaní je podepsán interní tým Alpine Pro, režie se ujal Petr Billy, za kameru se postavili Filip Mašek a Martin Třešňák. Natáčení a focení probíhala ve slovinském biatlonovém středisku Pokljuka během října při společném soustředění české biatlonové reprezentace.

-stk-