Bonami v charitativní kampani shání štědrovečerní večeři

neděle, 9. prosince 2018, 08:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bonami spustilo charitativní kampaň, v níž chce pomoci sehnat štědrovečerní večeři svobodným matkám.

Zdroj: Bonami

Zdroj: Bonami

Bonami.cz se ve své vánoční charitativní kampani spojilo s Klubem svobodných matek. Cílem je přispět matkám samoživitelkám, které se mnohdy potýkají s finančními problémy, na štědrovečerní večeři, a zároveň upozornit, že i taková věc může být pro některé nedostupný luxus.

Celou kampaní provází hashtag #dikymamizavanoce. Na adrese www.bonami.cz/dikymamizavanoce každý může od 4. do 21. prosince nakoupit virtuální ingredience na štědrovečerní večeři, a přispět tak k tomu, aby mohly rodiny matek samoživitelek vytvořit tu skutečnou. Jen za jeden kampaně se na Bonami vybralo už 100 tisíc korun.

„Málokdo ví, kolik maminek a dětí tráví Vánoce bez dárků a třeba i stromečku. Mnohé ženy už nejen že s dárky často ani nepočítají, ale nemohou svým dětem a sobě dopřát ani kapra a bramborový salát. A tak raději Vánoce neslaví vůbec. Třetina matek samoživitelek má měsíční příjem pod 10 000 Kč, průměrné alimenty jsou u nás 2 000 Kč a ani ty téměř polovina otců neposílá pravidelně. My bychom chtěli touto kampaní pomoci maminkám, které známe a víme, že pomoc nezbytně potřebují a zároveň upozornit na to, že v nelehké situaci žijí rodiny bez podpory otců nejen o Vánocích,“ uvádí do situace Dana Pavlousková, ředitelka neziskové organizace Klub svobodných matek.

-stk-