Kytary.cz zaměstnají na prodejně Davida Kollera

neděle, 9. prosince 2018, 08:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

David Koller se stane opět vedoucím prodejny Kytary.cz. V pondělí 10. prosince na tři hodiny.

David Koller na prodejně Kytary.cz, zdroj: FB Kytary

David Koller na prodejně Kytary.cz, zdroj: FB Kytary

Obchod s hudebními nástroji Kytary.cz se rozhodl k netradiční předvánoční kampani – na tři hodiny zaměstná hudebníka a frontmana skupiny Lucie Davida Kollera, kterého na „předvánoční brigádu“ najala už loni. V pondělí 10. prosince převezme od 17 do 20 hodin vedení nové prodejny v pražských Modřanech.

„Baví nás dělat neobvyklé věci a rádi bavíme zákazníky. Taky máme s Davidem dobré vztahy a dělat tyhle věci baví i jeho. Navíc je to skvělá motivace pro kolegy na prodejně, mít takového šéfa by chtěl mít asi každý. David je také člověk, který dokáže skvěle poradit s výběrem bicích nebo akustické kytary, a tak má akce i praktický dopad pro zákazníky – nejde jen o ,wow efekt‘. V neposlední řadě chceme vzbudit zájem a přilákat zákazníky a média na naši novou prodejnu v Modřanech a zažít s námi něco neobvyklého. Bude to stát za to, ale detaily bohužel prozradit nemohu,“ popisuje marketingový ředitel společnosti Kytary.cz Filip Černý.

Dramatické zvýšení prodejů však od Davida Kollera neočekává. „Je to něco, co třeba v supermarketu za kasou nezažijete. V řeči marketérů jde především o ,měkké cíle‘,“ dodává Černý s tím, že cílem je příjemný zážitek, obsah pro sociální sítě a posílení pozitivního vnímání značky.

-stk-