Lenka Auerová se stává v Adexpresu Operations Director

pondělí, 10. prosince 2018, 17:10 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Dosavadní ředitelka klientského servisu Adexpresu Lenka Auerová se posouvá do zcela nové role Operations Director.

Lenka Auerová, zdroj: Adexpres

Lenka Auerová, zdroj: Adexpres

Lenka Auerová, dosavadní ředitelka klientského servisu agentury Adexpres, se nově posouvá do role Operations Director. Na starosti bude mít procesní stránku fungování celé agentury, která patří do mezinárodní sítě Dentsu Aegis Network. Vedení klientského servisu postupně předá svému nástupci, kterého Adexpres vybere v prvním kvartále nového roku ve výběrovém řízení.

„Lenka patří k nejužšímu vedení Adexpresu prakticky od svého nástupu k nám v roce 2012. Agenturu zná snad nejlépe z nás všech, takže přesně ví, kde nás tlačí bota a co je potřeba zefektivnit. Posun Lenky do nové role, na kterou se teď bude moci plnohodnotně soustředit, je logickým krokem vpřed,“ okomentoval změnu ve vedení agentury ředitel Adexpresu Jan Galgonek.

Jan Galgonek část svých současných pracovních povinností tak převádí na Lenku Auerovou a sám se bude intenzivněji věnovat hledání nových obchodních příležitostí, řízení ostatních agentur z původní Adexpres Group, dlouhodobé strategii a rozvoji portfolia služeb.

Lenka Auerová nastoupila do agentury Adexpres před šesti lety. Svou kariéru zahájila v mediální agentuře OMD. Vystudovala mediální a marketingovou komunikaci na Slovensku.

-stk-