Mall.cz se ve vánoční aktivaci opět spojil s Marešem

úterý, 4. prosince 2018, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mall.cz už poněkolikáté uspořádal aktivaci „Plníme vánoční přání“, na níž spolupracuje s Leošem Marešem.

Zdroj: Mall.cz

Zdroj: Mall.cz

Nákupní galerie Mall.cz letos opět pořádá aktivaci Plníme vánoční přání“. Během listopadu mohli lidé napsat dopis do Mall Boxu, co si přejí pro své nejbližší. Z několika tisíc dopisů pak byla stovka vylosovaných pozvána do ne tak úplně skutečné prodejny Mall.cz, kde si měli dárek vyzvednout.

„Chtěli jsme na jedno místo dostat rodiny z celé republiky tak, aby nic netušily, obdarovat je a připravit pro ně nezapomenutelný zážitek,“ popisuje akci Karel Videcký, Head of Production, Social & Content společnosti Mall.cz.

Zážitek spočíval ve večeru, kterým provázel Leoš Mareš. Vedle koled a slavnostní večeře si mohli pozvaní naživo poslechnout i česko-slovenskou vánoční píseň kapely Chinaski a Kataríny Knechtové. Hlavní výhrou se stal zájezd do Disneylandu pro celou rodinu. O tu mohou lidé také hrát v rámci soutěže s Mastercard až do 23. prosince.

Mezi nejčastější přání, které lidé do Mall.cz posílali, patřil Playstation, televize a další elektronika jako kulma na vlasy, mobily, vysavače či hračky pro děti. Ty pomáhali plnit partneři soutěže Lego, Mastercard, Rowenta a Sony, kteří společně s nákupní galerií rozdali dárky v celkové hodnotě přes 750 000 Kč.

Kreativní nápad aktivace vznikl in-house.

-stk-