Premium Media Group uvedla magazín Art of Living

pondělí, 17. prosince 2018, 15:10 Aktuality, Tisk MediaGuru

Časopis zaměřený na design a umění má vycházet dvakrát ročně, vydává ho Premium Media Group.

Foto: Premium Media Group

Foto: Premium Media Group

Vydavatelství Premium Media Group uvedlo na trh nový titul věnovaný designu a umění s názvem Art of Living. V portfoliu společnosti doplňuje zejména časopisy Architect+ a Estate. „Art of Living přináší nejen estetický pohled na design, ale také hlubší vhled do jeho historie, současnosti a troufá si předpovídat i jeho budoucnost, tedy trendy,“ popisuje časopis jeho šéfredaktorka Jitka Krulcová.

Na tvorbě časopisu se podílejí například Adam Štěch, Daniela Kozáková nebo interiérová designérka Denisa Strmisková.

Art of Living má ambice konkurovat na trhu zavedeným designovým a interiérovým titulům, odlišit se chce především „nepovrchním obsahem se zahraniční stopou a autorskými fotoprodukcemi”. 

Titul vychází s pololetní periodicitou pokrývající sezony jaro/léto a podzim/zima. Premium Media Group zvolilo pro jeho distribuci opět přímý kanál, magazín je tedy rozšiřován adresně, případně je v nabídce také jeho předplatné. Náklad časopisu činí 5500 kusů.

Premium Media Group sdružuje tituly Estate, Architect+, Premium Golf a Premium Ski, online portály Parizskaulice.cz, Iconiq.cz, Estate.cz a Premiumsports.cz a je dodavatelem magazínu pro klienty privátního bankovnictví Raiffeisenbank The Black Tie.

-mav-