Tváří Panasonic se stává zpěvačka Dara Rolins

úterý, 4. prosince 2018, 21:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dara Rolins se jako ambasadorka značky Panasonic bude podílet na marketingových aktivitách produktové rodiny party speakers.

Novou tváří značky Panasonic se stala Dara Rolins, zdroj: Panasonic.

Novou tváří značky Panasonic se stala Dara Rolins, zdroj: Panasonic.

Novou ambasadorkou značky Panasonic se stala zpěvačka a tanečnice Dara Rolins. Podílet se bude na komunikačních a marketingových aktivitách, a to především pro produktovou rodinu party speakers.

„Dlouho jsme přemýšleli a zvažovali, kdo by byl nejvhodnějším ambasadorem pro audio kategorii party speakers. Měl reprezentovat jak hlavní hodnoty naší značky (Better life, better world), tak i poselství produktů této kategorie (Žiji hudbou, mám styl). Nakonec se pro nás Dara stala správnou volbou – spojení hudby, tance, životního stylu a profesionality v jejím podání dokonale koresponduje nejen s našimi audio produkty, ale také s filozofií společnosti Panasonic – tou je vášeň pro hudbu a cit pro design,“ uvádí ke spolupráci Peter Menky, ředitel pobočky společnosti Panasonic Česká republika a Slovensko.

Dara Rolins se objeví už v podzimní kampani značky na party speaker SC-UA30. Vidět bude především na internetu, sociálních sítích a v místě prodeje.

-stk-