Tváří značky Oriflame se stává kanoista Josef Dostál

pondělí, 17. prosince 2018, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Josef Dostál se bude podílet především na prezentaci produktů řady Wellness by Oriflame, které podporují zdravý životní styl.

Josef Dostál, zdroj: FB Josef Dostál

Josef Dostál, zdroj: FB Josef Dostál

Švédská kosmetická značka Oriflame zahajuje spolupráci s rychlostním kanoistou Josefem Dostálem. Ten se bude od příštího roku podílet především na prezentaci produktů řady Wellness by Oriflame, které podporují zdravý životní styl.

„V přípravném období před další sezónou soustavně pracuji na zlepšení kondice a výživy. Důležitý je tedy nejen přístup k jídlu, ale i potravinové doplňky. Složení produktů řady Wellness by Oriflame se mi zamlouvá, a jsem rád, že firmu Oriflame budu moci zastupovat,“ komentuje Dostál, který se tak stává dalším ambasadorem značky na českém trhu. Již několik let s ní spolupracuje Veronika Kašáková.

Řada Wellness by Oriflame obsahuje přírodní nápoje, polévky, tyčinky, proteinový prášek a vitaminové doplňky stravy pro ženy muže a děti. Produkty obsahují přírodní ingredience a jsou bohaté na vlákninu, bílkoviny, mají nízký obsah kalorií a nízký glykemický index. Historicky prvním produktem této řady byl přírodní nápoj Natural Balance, kterývyvinul profesor Stig Steen jako alternativu tekuté stravy pro ležící pacienty

-stk-