UrbanStore zasadil vánoční kampaň do módního pekla

středa, 12. prosince 2018, 14:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Do své vánoční pohádkové kampaně obsadil UrbanStore své zaměstnance.

Zdroj: Repro YT UrbanStore

Zdroj: Repro YT UrbanStore

Multibrandový internetový obchod s volnočasovou módou UrbanStore odstartoval svou vánoční kampaň. S claimem „Pohádkové Vánoce“ komunikuje stěžejní benefity v podobě až 50% slev, dopravy zdarma a možnosti prodlouženého vrácení do 15. ledna. Do pohádkových reklamních spotů obsadil své zaměstnance, kteří buď sehráli hříšníky v módním pekle, nebo dvojici prince a Popelky.

„Letošní vánoční kampaň jsme chtěli udělat sobě i zákazníkům pro radost. Proto jsme do toho šli s určitou nadsázkou a sami sebe vsadili do role herců. Myslím, že bude příjemnou a klidnou protiváhou ostatním reklamám,“ popisuje David Štěpánek, CEO UrbanStore.

Kampaň bude k vidění na YouTube, její audioverze se objeví v rádiu v síti MMS a na Evropě 2. Hlas vypravěče propůjčil Arnošt Goldflam.

E-shop, který má zároveň tři vlastní prodejny v Praze a Brně, se chce kampaní prezentovat jako tradiční česká značka, nabízející kombinaci nákupu online i v kamenné prodejně. Poprvé také výrazněji cílí na publikum na sociálních sítích, kde se chce stát alternativou aktuálním módním hráčům. Kampaně prováže hastagem #UrbanStory.

-stk-