Agentura Lesensky.cz má od ledna čtyři nové klienty

středa, 16. ledna 2019, 07:50 Aktuality, PR MediaGuru

Agentura Lesensky.cz pracuje nově pro Direct pojišťovnu, internetovou televizi Kuki, coworking Impact Hub a koncern Rieter.

Zdroj: Lesensky.cz

Zdroj: Lesensky.cz

Brněnská PR a marketingová agentura Lesensky.cz zahájila na začátku roku 2019 spolupráci se čtveřicí nových klientů. Nově bude mít na starosti PR aktivity internetové televize Kuki, pojišťovny Direct nebo cooworkingové sítě Impact Hub a jejích celorepublikových akceleračních programů. Pro švýcarský koncern Rieter pak bude realizovat marketingovou HR kampaň.

„Direct pojišťovně nově zaštítíme produktovou i korporátní komunikaci. Záměrem klienta je se odlišit od podobných subjektů na trhu lidským a přátelským přístupem,“ uvedla Markéta Kohoutková, ředitelka PR oddělení agentury Lesensky.cz. „V případě internetové televize Kuki počítáme se strategickou komunikací nových produktů a služeb jak v České republice, tak na Slovensku. Ve výběrových řízeních pro Rieter a Impact Hub jsme pak zúročili předešlou PR a marketingovou spolupráci na dílčích projektech, které přinesly úspěch,“ doplnila Monika Hořinková, vedoucí pražského týmu agentury, který má nové klienty na starosti.

Agentura Lesensky.cz působí na trhu od roku 2009 a v současné době se specializuje na komplexní marketingové služby, které propojuje s PR aktivitami díky svému konceptu PR 360. V roce 2017 agentura spustila studentský projekt PR Gang, o rok později otevřela vlastní vzdělávací centrum PR Akademie, je členem APRA.

-zue-