Albert změnil grafiku i obsah svého časopisu

čtvrtek, 10. ledna 2019, 10:00 Retail, Tisk, Aktuality MediaGuru

Časopis pro zákazníky obchodů Albert má od začátku ledna novou grafiku a rubriky. Podtitul „Albert v kuchyni“ se mění na „Albert – U vás v kuchyni“.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Lednové číslo Albert magazínu vychází ve středu 9.1. a nabídne nové rubriky, propojení se sociálními sítěmi i recepty z celého světa. Hlavním cílem je zákazníky inspirovat. Fotky vlastních receptů pak mohou lidé nahrávat na svůj Instagram pod hashtagem #albertmagazin. „Naším cílem je ukázat, že zdravé a kvalitní jídlo může skvěle chutnat a nemusí být drahé nebo náročné na přípravu," říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka obchodů Albert.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Témata jednotlivých článků jsou rozčleněna do několika rubrik. Rubrika Inspirace má být zdrojem nových nápadů a tipů. Albert tržnice nabídne informace a rady, jak zpracovat sezónní ovoce a zeleninu. Rubrika Kolem světa představí chutě z nejrůznějších zemí, rubrika Příběhy z Albertu se věnuje čerstvým surovinám. Na závěr následuje rubrika Sladká tečka.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Od ledna 2017 je šéfredaktorkou magazínu Albert Anna Tošovská, předtím vedla zákaznický magazín sedm let Dita Pecháčková, která od října 2017 šéfuje zákaznickému časopisu řetězce Penny Market.

Na tvorbě časopisu se podílí agentura S&P Media Group, se kterou Albert dlouhodobě spolupracuje na přípravě reklamních kampaní. Měsíčník vychází od roku 2000 v průměrném nákladu 750 tisíc tištěných výtisků a k dostání je i v elektronické podobě na stránce časopisu

-zue-