Do čela marketingu STRV nastupuje Martin Komora

čtvrtek, 31. ledna 2019, 07:35 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketingovým ředitelem společnosti STRV se stal Martin Komora ze ZOOTu.

Martin Komora přichází do vedení marketingu firmy STRV, zdroj: STRV.

Martin Komora přichází do vedení marketingu firmy STRV, zdroj: STRV.

Do vedení marketingu technologické společnosti STRV, která se zaměřuje na design a vývoj softwarových produktů, nastupuje Martin Komora. Jeho hlavním úkolem bude vedení marketingového týmu, budování značky STRV a řízení komunikačních aktivit společnosti, a to nejen na českém, ale i na americkém trhu. Martin Šemelák, který vedl marketing firmy v zámoří od loňského trhu, se bude soustředit na strategický rozvoj společnosti a tvorbu strategií pro její klienty.

Martin Komora přichází do STRV z marketingu módního e-shopu ZOOT. „Řídit marketing STRV vnímám jako profesní výzvu a příležitost k výraznému posunu ve své kariéře. Míříme na vysoce konkurenční americký trh. Určitou pozici už ve Spojených státech vybudovanou máme, přesto je před námi ještě mnoho práce. Věřím, že společně s celým týmem dokážeme vnímání STRV dostat tam, kam kvalitou odváděné práce už dnes patří,“ říká ke změně působiště Komora.

Před působením v ZOOTu působil Martin Komora na pozici senior marketing managera ve společnosti O2 Czech Republic, kde měl na starosti řízení komunikace segmentu mobilních služeb a prodeje mobilních telefonů. Dříve pracoval osm let v kreativních agenturách, jako project director společnosti Hello Slovakia se podílel na marketingových aktivitách klientů Absolut Vodka, Jameson Irish Whiskey, Havana Club či Becherovka Original. Spoluzaložil Ponk Coworking ve slovenské Nitře.

-stk-