Firma SIKO představila nový koncept showroomu

neděle, 20. ledna 2019, 08:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Společnost SIKO zmodernizovala s důrazem na zákaznický komfort svou prodejnu v Praze na Černém Mostě.

Zdroj: SIKO

Zdroj: SIKO

Praze na Černém Mostě otevřel český prodejce koupelnového vybavení a kuchyní SIKO svůj nejnovější showroom. Celý prostor původní prodejny byl po 18 letech zrekonstruován a proměněn do nového obchodního konceptu, který klade důraz na zákaznický komfort a komplexní služby spojené se zařízením koupelny a kuchyně na klíč

„Původní prodejna na Černém Mostě byla poprvé otevřena už v roce 2001. Média ji tehdy nazvala ,megaprodejnou‘ koupelen. Její otevření tak potvrdilo úspěšnou expanzi společnosti SIKO na klíčový pražský trh a upevnilo pozici silného celorepublikového hráče,“ vysvětluje Lenka Lehečková, marketingová manažerka společnosti SIKO Koupelny & Kuchyně, a dodává, že nyní pokračují v modernizaci své prodejní sítě.

Na ploše 1 500 m2 je na Černém Mostě vystaveno více než 100 vzorových koupelen a kuchyní v těch nejnovějších trendech – například ve skandinávském, přírodním či provensálském stylu. Zároveň je nákupní prostor vytvořen moderně a vzdušně, aby mohli zákazníci v klidu načerpat potřebnou inspiraci.

Součástí showroomu je i speciální expozice moderních technologií a technických vychytávek pro koupelnu i kuchyni, které si mohou zákazníci na místě vyzkoušet. Jde například o ukázky vodovodních baterií, které umí vytvářet perlivou vodu nebo rovnou horkou vodu na uvaření čaje či blanšírování zeleniny, chytré sprchové systémy s řadou masážních funkcí nebo chytré toalety, jejichž nastavení lze pohodlně ovládat aplikací ze smartphonu a mnoho dalších inovací.

S novým obchodním konceptem showroomů se pojí i nový zákaznický přístup, s důrazem na maximální zákaznické pohodlí a úsporu času napříč celým řešením jeho projektu. Projektoví konzultanti se postarají o celý projekt kuchyně i koupelny na klíč. Do detailu připraví návrhy na míru zákazníkovým potřebám, pohlídají ladění do stylu, zkoordinují a zajistí vše potřebné až po finální realizaci. Zákazníci tak mohou své konkrétní projekty řešit s odborníky v nových zákaznických zónách.

SIKO koupelny & kuchyně je rodinná firma, kterou v roce 1991 založili v Čimelicích manželé Valovi. Název své společnosti odvodili z prvních písmen svého tehdejšího sortimentu – Stavební Izolace, Keramika a Obklady. V současnosti nabízí komplexní vybavení pro koupelny a kuchyně a nově také dveře. Působí ve více než 40 prodejnách po celé republice a zaměstnává téměř 800 zaměstnanců. Konsolidovaný obrat přesahuje 3 miliardy Kč.

-stk-