Marketing a nepřímý prodej Xeroxu vede Petra Šebo

pondělí, 28. ledna 2019, 15:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Manažerkou marketingu a nepřímého prodeje pro ČR se ve společnosti Xerox stala Petra Šebo.

Petra Šebo, zdroj: Xerox

Petra Šebo, zdroj: Xerox

Společnost Xerox jmenovala začátkem letošního roku do pozice Indirect Business x Marketing Manager Petru Šebo.

V nové pozici odpovídá Petra Šebo za komplexní marketingové, komunikační a nepřímé obchodní strategie firmy Xerox v České republice. Má za cíl posílit partnerskou síť a zvýšit tržní podíl společnosti, a to zejména v segmentu středních firem.

„Těším se, že budu moci prohloubit, a ještě více upevnit synergie mezi marketingem a prodejem, a využít toho nejlepšího z obou světů tak, abychom mohli výrazně rozšířit naši partnerskou síť,“ řekla Petra Šebo a dodala: „Budu úzce spolupracovat s lokálními týmy a partnery, abychom identifikovali příležitosti pro růst prostřednictvím nových obchodních, marketingových a strategicky rozvojových nástrojů.“

Petra Šebo působila v Xeroxu téměř pět let na pozici PR & Marketing Communication Manager pro český a slovenský trh. Má více než 20 let zkušeností v oblasti telekomunikací se specializací na zákaznický servis, logistiku, vývoj produktů, prodej v segmentu menších a středních firem a samozřejmě komunikaci a marketing. Pracovala například ve společnosti Telefónica nebo Sony.

-stk-