Motocykl vychází v nové podobě, MF chystá novinky

pátek, 25. ledna 2019, 14:50 Aktuality, Tisk MediaGuru

Magazín Motocykl vychází při příležitosti svého 28. výročí v upravené podobě. Magazínová divize chystá další novinky.

Foto: Mladá fronta

Foto: Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta (MF), divize Magazíny vydává k 28. výročí novou podobu specializovaného měsíčníku Motocykl. Časopis je určen pro všechny motocyklisty i profesionály v oboru. Hlavním tématem narozeninového dvojčísla je představení nového motocyklu Triumph Speed Twin.

 „Spolu s novým designem časopisu Motocykl jsme v divizi Magazíny připravili další novinky. V březnu, jako reakce na zájem ze strany čtenářů, vyjde rozšířená reedice speciálu Motocyklu s názvem Renovace. Speciál je věnovaný všem legendárním strojům, a především poválečné československé motocyklové produkci. Zcela novou grafickou podobu má nyní magazín o dějinách vojenství Historia Bellica. Aktuálně připravujeme relaunch časopisů lastauto omnibus, Auto7 a auto motor a sport Classic. Na jaře uvedeme na trh nový časopis Active Sport, který je zaměřený na aktivní životní styl a především cyklistiku,“ uvedl Lukáš Zmátlík, ředitel divize Magazíny.  

Časopis Motocykl se ve svých pravidelných rubrikách věnuje testům nejnovějších motocyklů, jejich technice, příslušenství i srovnávacím testům. Přináší reportáže ze zákulisí a rozhovory se světovými i domácími osobnostmi.

Motocykl je nejprodávanější měsíčník s motocyklovou tematikou na českém trhu. Cena časopisu ve stánkovém prodeji je 99 Kč a prodaný náklad dosahuje 5 až 6 tisíc kusů měsíčně.

-mav-