Obchodním ředitelem Coca-Cola HBC ČR a SR je Skysľak

středa, 23. ledna 2019, 17:45 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marek Skysľak opustil po devatenácti letech Procter & Gamble a stal se obchodním ředitelem Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

Marek Skysľak, foto: Coca-Cola HBC Česko a Slovensko

Marek Skysľak, foto: Coca-Cola HBC Česko a Slovensko

Společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko má nového obchodního ředitele. Na tuto pozici přichází Marek Skysľak, který posledních šest let působil jako výkonný ředitel společnosti Procter&Gamble pro ČR a Slovensko.

Podle Jana Bubeníka, který má za sebou 20letou praxi v obsazování manažerů na přední pozice v českých korporacích, je nástup Marka Skysľaka do společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko výjimečnou událostí. „Přestupy tohoto typu, kdy manažer ukročí z pozice s vrcholovou odpovědností k řízení prodejní či jiné linie, nejsou v českém prostředí zdaleka samozřejmé," řekl Jan Bubeník, řídící partner společnosti Bubenik Partners.

Marek Skysľak vystudoval Ekonomickou univerzitu v Bratislavě a krátce poté nastoupil do společnosti Procter&Gamble, kde strávil téměř 19 let. Začal jako oblastní account manager pro západní Slovensko, čtyři roky strávil v Maďarsku na regionálních pozicích a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro Slovensko v roce 2009 a o tři roky později na pozici výkonného ředitele pro ČR a Slovensko.

-mav-