Penny Market začal nabízet zájezdy, společně s Exim Tours

pondělí, 28. ledna 2019, 11:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Řetězec Penny Market začal nabízet ve spolupráci s cestovní kanceláří Exim Tours dovolenou. Doufá, že tak přiláká nové zákazníky.

Zdroj: Penny Market

Zdroj: Penny Market

Obchodní řetězec Penny Market nově nabízí dovolenou za výhodné ceny. Navázal spolupráci s cestovní kanceláří Exim Tours a zákazníci si u něj mohou koupit třeba pobyty u moře, na horách, Eurovíkendy, wellness pobyty nebo poznávací zájezdy. Nabídka má název „Penny Dovolená“ a bude každý měsíc aktualizována a obměňována. Destinace jsou jak v České republice, tak v jiných oblíbených evropských nebo exotických zemích. Pro majitele zákaznické Penny karty jsou připraveny různé slevy nebo služby zdarma navíc, jako například výlet, masáž, či transfer. „Nabízíme na míru vytvořené zájezdy a k tomu vždy nějaký benefit. Současně věřím, že díky této spolupráci oslovíme nové skupiny zákazníků,“ říká Zlata Ulrichová, ředitelka strategického marketingu společnosti Penny Market k nové službě.

Spolupráce s Exim Tours není náhodná. Cestovní kancelář je od roku 2012 součástí koncernu Rewe Group, stejně jako Penny Market nebo další obchodní řetězec Billa. Penny Dovolená byla spuštěna na konci roku 2018. Aktuální nabídku zájezdů najdou zákazníci na nově vytvořených webových stránkách www.pennydovolena.cz nebo na lince speciálního call centra. Na nabídku bude řetězec rovněž upozorňovat prostřednictvím akčních letáků, nebo speciálních letáků pro Penny Dovolenou, které jsou umístěny na prodejnách ve zvláštních stojanech. Služba je také pravidelně promována prostřednictvím in-store rádia Penny Live a v plány jsou i on-line kampaně

-zue-