PR komunikaci skupiny AXA zajistí agentura Havas

pátek, 11. ledna 2019, 11:25 Aktuality, Marketing, PR MediaGuru

Skupina AXA Česká republika a Slovensko si vybrala pro podstatnou část svého komunikačního mixu agenturu Havas

Zdroj: Axa

Zdroj: Axa

Agentura Havas bude pro investiční a pojišťovací skupinu AXA Česká republika a Slovensko zajišťovat služby v oblasti public relations, správu a rozvoj profilů na sociálních médiích a vytváření obsahu pro internetové platformy. Zároveň bude poskytovat podporu i v oblasti interní komunikace, employer brandingu a drobných eventů. Na Slovensku má spolupracovat s tamní agenturou Dynamic Relations 2000.

„Mezi cíle naší spolupráce patří sjednocení klíčových sdělení, konsolidace našich komunikačních kanálů a jejich strategické propojení včetně návaznosti na oblast CSR,“ říká Jiří Cívka, chief corporate cesponsibility officer & senior PR manažer skupiny AXA pro Českou a Slovenskou republiku. Projekty bude v Havasu řídit Daniela Chovancová, client service director pro oblasti Finance, IT a Telco.

AXA působí v České republice a na Slovensku prostřednictvím penzijní společnosti (na Slovensku pak přes doplňkovou důchodovou společnost a důchodovou správcovskou společnost), životní pojišťovny, pojišťovny (se zaměřením na neživotní pojištění), a investiční společnosti a má více než 1,35 milionu aktivních klientů. 

-zue-