Skylink zvýší cenu základního balíčku u dlouhodobějších plateb

úterý, 22. ledna 2019, 12:10 TV, Aktuality MediaGuru

Operátor Skylink navýší od března ceny u balíčku Smart a u základního balíčku v případě ročních a dvouletých plateb.

Foto: Skylink

Foto: Skylink

Od 1. března 2019 vstupuje v platnost nový ceník služeb operátora Skylink. V úterý o tom informovala společnost M7 Group, která Skylink vlastní. Změny se týkají jednorázové úhrady servisního poplatku pro využívání základního balíčku v Česku a výše předplatného programového balíčku Smart.

Nová výše servisního poplatku činí ročně 1399 Kč (nárůst oproti současnosti o 17 %) a na 24 měsíců výše 2399 Kč (nárůst oproti současnosti o 27 %). Výše servisního poplatku hrazeného měsíčně prostřednictvím platebních metod SIPO a inkaso z účtu se nemění a zůstává na stávající ceně (89 Kč).

Ke změně výše jednorázových plateb servisního poplatku dochází po dvou letech, a to pouze v ČR. Podle Skylinku se tím výše servisního poplatku dostává přibližně na úroveň Slovenska. Pravidelné měsíční platby prostřednictvím SIPO nebo inkaso považuje firma za optimální řešení. Odpadají tím starosti a náklady spojené s opakovaným naváděním platby, upomínáním a komplikace spojené s deaktivací služby v případě opožděné platby.

Nová výše předplatného programového balíčku Smart činí měsíčně 259 Kč. Cena se navyšuje o osm procent, naposledy se měnila před třemi lety. Skylink zdůvodňuje, že od té doby se programová nabídka rozšířila o 16 HD programů a všichni předplatitelé získali možnost sledovat své programy také přes internet prostřednictvím služby Skylink Live TV včetně 7denního archívu a videotéky.

Kompletní ceník platný od 1. 3. 2019 najdete zde.

-mav-