Twisto volí na výkonnostní marketing agenturu Kofein

neděle, 27. ledna 2019, 08:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od ledna má na starosti výkonnostní marketing značky Twisto agentura Kofein.

Zdroj: Twisto

Zdroj: Twisto

Peněžní aplikace Twisto se rozhodla svěřit od ledna 2019 svůj výkonnostní marketing digitální agentuře Kofein. Ta pro značku už v minulosti programatickou kampaň na Spotify přes RTB platformu Adform. Nyní bude spravovat i její PPC kampaně v Google Ads a Skliku.

Agentura bude spolupracovat i na propagaci novinek letošního roku, mezi které patří například zpřístupnění platby pomocí mobilních telefonů, představení přehledného nástroje pro správu osobních financí a možností debetních plateb pomocí vlastní platební karty.

„Chceme se zaměřit především na zefektivnění současných kampaní ve vyhledávání, a abychom ještě více rozšířili povědomí o aplikaci, službách a novinkách, které nabízí, budeme se soustředit také na využití dalších formátů v obsahové síti. Kampaně všech klientů nepřetržitě optimalizujeme a přizpůsobujeme novinkám v programatickém nákupu reklamy, proto věříme, že se nám společně podaří najít ideální kombinaci, která posune Twisto v online nejen o krok dopředu,“ popisuje k započaté spolupráci Robert Štípek, ředitel agentury Kofein.

-stk-