Creative Academy zahájí 9. dubna v Praze třetí ročník

pondělí, 25. února 2019, 12:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Večerní škola reklamy a marketingu startuje v Praze 9. dubna již třetí ročník.

Zdroj: Creative Academy

Zdroj: Creative Academy

Creative Academy, večerní škola reklamy a marketingu, otevírá v Praze již svůj třetí ročník. Koncept původem ze Slovenska nabízí dvakrát týdně, vždy v úterý a ve čtvrtek od 19 hodin, přednášky o kreativitě, digitálních a komunikačních strategiích, reklamních trendů či komunikačních dovedností.

Přednášející jsou odborníci z praxe. „Máme sedm stálých mentorů a další hostující experty z různých oblastí,“ uvádí zakladatel akademie Marek Gurega, který zároveň patří ke stálým mentorům. Dalšími jsou Tomáš Preněk z agentury Isobar, Pavlína Louženská, zakladatelka iniciativy #HolkyzMarketingu, Olívia Hurbanová, expertka na komunikační dovednosti, Ondřej Souček, autor knihy 30 vteřin, či Nikola Foktová z agentury Kindred.

Mezi hostujícími lektory se pravidelně objevují uznávaní odborníci z České republiky, ale i ze Slovenska, například Pavol Minár, který se v rámci předmětu Inspirations podělí o své poznatky z dvacetileté praxe v reklamě.

Přednášky mají účastníci k dispozici také online. „Všechny hodiny nahráváme, takže ani v případě nemoci, dovolené nebo třeba pracovního presu nemusí mít studenti Creative Academy strach, že by něco zmeškali. Přednášky jim poskytneme v online podobě, a tak si je mohou pustit kdykoliv budou chtít,“ popisuje Marek Gurega.

Večerní škola reklamy a marketingu je určena čtyřem cílovým skupinám: studentům a mladým lidem po střední nebo vysoké škole, kteří by rádi pracovali v reklamě, menším a středním podnikatelům, kteří se věnují marketingu ve vlastní režii, lidem, kteří hledají změnu na místě, v němž aktuálně jsou, a nakonec kreativcům na volné noze či pracujících v malých reklamních agenturách.

„Jeden z našich studentů si našel práci režiséra a vytváří pro firmy videa. Další studentka po absolvování získala zaměstnání v oddělení marketingu oblíbené módní značky Nehera. Neustále dostáváme zpětnou vazbu, jak večerní škola naše studenty pracovně posouvá vpřed. To potěší asi nejvíc, když vidíme, že to má opravdu smysl,“ dodává zakladatel akademie Marek Gurega.

Creative Academy Prague už přijímá přihlášky. Semestr bude probíhat od 9. dubna do 5. června 2019. Přihlásit se lze na stránkách www.creativeacademy.cz.

-stk-