Do marketingu Sazky přichází Martina Bakičová

středa, 6. února 2019, 07:40 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novou manažerkou online marketingu Sazky se stala Martina Bakičová. V pozici nahrazuje Evu Štípkovou.

Martina Bakičová přechází ze ZOOTu do marketingu Sazky, zdroj: Sazka.

Martina Bakičová přechází ze ZOOTu do marketingu Sazky, zdroj: Sazka.

Společnost Sazka rozšiřuje svůj marketingový tým. Na pozici manažerky online marketingu začátkem února nastoupila Martina Bakičová. Ve funkci střídá Evu Štípkovou, která ve firmě vede nový tým zaměřený na front-end development. 

Martina Bakičová bude mít v Sazce na starosti veškeré online kampaně a s tím spojený výkonnostní marketing. Do Sazky přichází z internetového obchodu ZOOT, kde byla zodpovědná právě za performance marketing.

„Podíl online na celkových tržbách Sazky roste dvouciferným tempem. Potenciál v možnosti nabízení našich produktů na internetu je obrovský. Věřím, že příchodem Martiny se nám podaří zvýšit důraz na výkonnostní marketing a udržíme tak velmi rychlý růst počtu našich zákazníků, kteří s námi chtějí hrát online,“ říká Aleš Veselý, ředitel marketingu Sazky. Součástí změny je také zúžení agendy online marketingu. Tým vedený Martinou Bakičovou se bude věnovat výhradně kampaňové části. 

Úkolem Evy Štípkové bude zejména strategicky nastavit fungování interních procesů na podporu businessu především v oblasti marketingu.

-stk-