Filip Rožánek střídá ve vedení Digizone Jana Brychtu

pondělí, 18. února 2019, 12:05 Aktuality, Lidé, Internet & Mobil MediaGuru

Jan Brychta po třech letech odchází z Digizone, nahrazuje ho Filip Rožánek, který naposledy působil v M&M.

Filip Rožánek, foto: Internet Info

Filip Rožánek, foto: Internet Info

Filip Rožánek od března nastupuje do vydavatelství Internet Info. Povede Digizone.cz, specializovanou sekci serveru Lupa.cz, věnovanou dění na rozhlasovém a televizním trhu, digitalizaci vysílání a online videoslužbám.

Rožánek bude odpovědný za obsahovou náplň a komunikaci na sociálních sítích. Bude se podílet na strategickém směřování Digizone do budoucna. Vystřídá dosavadního editora Jana Brychtu, který z vydavatelství po třech letech odchází.

Filip Rožánek je absolventem Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů. V minulosti pracoval jako šéfredaktor mediálního zpravodajství serveru Česká média, poté přestoupil do Českého rozhlasu, kde působil jako vedoucí internetové redakce nebo analytik strategického rozvoje. Byl členem odborné skupiny EBU New Radio Group. Podílel se na reformách internetového zpravodajství a dětského vysílání, připravil také úspěšný projekt Srpen 1968 na sociálních sítích. V roce 2015 se stal šéfredaktorem týdeníku Marketing & Media, kde působil až do roku 2018.

-mav-