Heineken volí Havas PR, Krušovice mají soutěž k MS v hokeji

středa, 6. února 2019, 14:40 Aktuality, PR MediaGuru

Agentura Havas zajistí PR služby pro Heineken ČR. Krušovice z portfolia společnosti už zahájily soutěž o lístky na hokejové MS.

Foto: Heineken ČR

Foto: Heineken ČR

Agentura Havas PR zvítězila ve výběrovém řízení společnosti Heineken Česká republika na dodavatele služeb public relations. Zajistí PR pro kompletní produktové portfolio pivovarnické skupiny, tedy značky Krušovice, Starobrno, Zlatopramen, Heineken, Desperados, Strongbow, Lišácké Jablko, Březňák a Zlatý Bažant.

Havas PR se bude věnovat také korporátní komunikaci Heinekenu, CSR projektům nebo medializaci sponzorských aktivit, jako je například partnerství značky Krušovice s mistrovstvím světa v hokeji. V agentuře bude mít klienta na starosti Lucie Strnadová, která na pozici PR Director zastřešuje několik značek z oblasti rychloobrátkového zboží.

Společnost Heineken vlastní v České republice pivovary Starobrno, Velké Březno a Královský pivovar Krušovice. V současnosti je Heineken Česká republika třetím nejvýznamnějším hráčem na domácím trhu s pivem.

Foto: Heineken CR

Foto: Heineken CR

Značka Krušovice se už jako oficiální sponzor mistrovství světa v hokeji, které se letos uskuteční na Slovensku, rozhodla od začátku února spustit soutěž o lístky na hokejová utkání. Soutěž probíhá až do 25. dubna 2019. Soutěžící mohou každý den vyhrát dvě vstupenky na zápas českého týmu v základní skupině. Spolu se zahájením soutěže jde do prodeje i limitovaná edice piv. Jde o limitované edice piv Královská 12 a Řízná 10, a to v lahvích i plechovkách.

Vstupenky mohou spotřebitelé vyhrávat u obou typů obalů, speciální kódy se ukrývají pod korunkou či víčkem. Soutěžní kódy budou soutěžící zasílat prostřednictvím sms nebo zadávat na webové stránce soutěže, kde jsou k dispozici podrobné informace k soutěži a rozpis všech zápasů. Kromě vstupenek lze vyhrát i půllitry Krušovice z limitované edice, a to každý den dvacet kusů.

-mav-