Marketing Alza.cz povedou Sadílek a Kotápiš

čtvrtek, 7. února 2019, 16:45 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do čela marketingu Alza.cz byli jmenováni hned dva marketingoví ředitelé.

Do vedení marketingu Alza.cz byli jmenováni (zleva): Jan Sadílek a Jaroslav Kotápiš, zdroj: Alza.cz.

Do vedení marketingu Alza.cz byli jmenováni (zleva): Jan Sadílek a Jaroslav Kotápiš, zdroj: Alza.cz.

O vedení marketingu společnosti Alza.cz se podělí dva marketingoví ředitelé: Jan Sadílek a Jaroslav Kotápiš. Oba společnými silami vedli marketing v zastoupení už dva roky, nyní jsou do své funkce oficiálně jmenováni. Mít dva ředitelé na jedné pozici není pro Alzu výjimkou, stejně je tak vedené i IT oddělení.

„Před dvěma lety jsme jmenovali Jana Sadílka a Jaroslava Kotápiše dočasnými marketingovými řediteli. Jejich úkolem bylo vést marketing do doby, než najdeme nového marketingového ředitele. Jak šel čas a naše hledání neneslo požadované ovoce, začalo se ukazovat, že kluci vedou marketing nad očekávání dobře, že se velmi dobře doplňují,“ uvedl Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz.

Jan Sadílek v Alze působí od roku 2014, nejdříve na pozici senior display speciality. Zkušenosti má i se svým vlastním e-shopem. Vystudoval elektrotechnickou fakultu na ČVUT a právo na UK.

Jaroslav Kotápiš nastoupil do Alzy už v roce 2008, pracovat začal jako telefonní operátor, později přešel do oddělení marketingu. Vystudoval výpočetní techniku na SSPŠ.

-stk-