Na konci března se koná vědomostní Czech On-line Expo

úterý, 12. února 2019, 07:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Veletrh pro e-shopaře a marketéry doprovodí řada přednášek a workshopů, uskuteční se 29. a 30. března.

Foto: Czech Online Expo

Foto: Czech Online Expo

Příležitost najít si práci v marketingu budou mít účastníci veletrhu pro e-shopaře, marketéry a online podnikatele Czech On-line Expo. Kromě burzy pracovních příležitostí má veletrh nabídnout více než 60 hodin inspirace, novinek a trendů. Uskuteční se 29. až 30. března 2019.

Veletrh, který se ještě loni jmenoval E-shop Summit & Expo, se koná v prostorách Výstaviště v pražských Holešovicích. Program 12 odborných summitů garantují  například Martin Brablec z Obsahové agentury, UX a CRO konzultant David Kočí, odborník na SEO Pavel Ungr, expert na zákaznickou péči Mário Roženský a další.

Kromě toho se o své know-how podělí i samotní vystavovatelé. Jejich přednášky budou probíhat mimo odborné konference v sále pro partnery. Připraveny jsou i workshopy.  Účastníci si mj. vyslechnout přednášku linkbuildera Filipa Podstavce, Jana Tichého z Taste nebo Jaroslava Hlavinky ze Seznam.cz.

„Témata jednotlivých přednášek představíme během února. Garanti přípravu nijak nepodceňují, někteří dokonce začali kvůli veletrhu zpracovávat vlastní výzkum tak, aby nenudili návštěvníky něčím, co slyšeli mnohokrát předtím,“ upřesňuje hlavní pořadatel Jan Kalianko.

Vystavovatelé i návštěvníci budou mít v rámci Czech On-line Expo možnost zúčastnit se burzy pracovních příležitostí

Informaci o akci můžete sledovat na webových stránkách zde.

-mav-