Šéfredaktorkou Zdravotnictví a medicína je Pavlína Perlíková

pátek, 22. února 2019, 11:15 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Měsíčník Zdravotnictví a medicína z portfolia vydavatelství Mladá fronta má novou šéfredaktorku.

Pavlína Perlíková, foto: Mladá fronta

Pavlína Perlíková, foto: Mladá fronta

Novou šéfredaktorkou odborného měsíčníku Zdravotnictví a medicína z vydavatelství Mladá fronta se stala Pavlína Perlíková, která před tím dva roky působila na pozici redaktorky.

Perlíková v pozici šéfredaktorky střídá Andreu Skálovou, která bude v časopise redakčně působit i nadále a zároveň jako šéfredaktorka povede některé další odborné zdravotnické tituly vydavatelství.

Specializované webové stránky Zdravi.Euro.cz a stejnojmenný newsletter, které nedávno prošly redesignem a mají novou obsahovou úpravu a vizuální styl, jsou v kompetenci editora Lukáše Malého. Newsletter, který se skládá vždy ze šesti denních zpráv, odebírá do e-mailu každý den téměř tři tisíce odběratelů.

„V portfoliu spravuje divize Medical Services 20 odborných časopisů, vydáváme přes 50 lékařských knih ročně, pořádáme kongresy a sympozia, připravujeme Medical TV, kde vedeme rozhovory s odborníky. Naší prioritou je zprostředkovávat nejdůležitější poznatky moderní medicíny, být spolehlivým partnerem v mezioborové platformě a přispívat ke sdílení zkušeností z různých oblastí,“ řekl Karel Novotný, ředitel divize Medical Services vydavatelství Mladá fronta.

-mav-