Active rozšiřuje dětské produkty o novou značku Lily

pátek, 8. března 2019, 07:50 Aktuality, Rádio MediaGuru

V portfoliu skupiny Active se má nová značka Lily postavit vedle zavedeného brandu Pigy.

Zdroj: Active

Zdroj: Active

Multimediální značka Pigy spadající do skupiny Active rozšiřuje svoje portfolio dětských produktů. Vedle více než devět let budovaného brandu Pigy uvádí Active postupně na trh novou postavu vesmírné cestovatelky Lily. Ta se objeví nejen na tradičních eventech Pigyádách, ale Active chystá značku využít také v merchandisingu, v komiksových příbězích, animované pohádce nebo třeba dětské knížce.

„Věříme, že tento krok pomůže rozvíjet i naše obchodní aktivity a umožní nám rozšířit nabídku pro komerční partnery z nových segmentů. Pigy je v tuto chvíli ze strany komerčních partnerů plně vytížený a dlouhodobě propojený například se značkou Bambule Království hraček apod.,“ uvedla Zdenka Chocholoušová, manažerka dětských produktů ve skupině Active. Nová značka v podstatě může vedle zavedeného brandu Pigyho fungovat jako samostatná entita, ale současně se jako pár mohou doplňovat.

Foto: Active

Foto: Active

V následujících měsících chystá Active zatím podporu jen v rámci vlastních mediálních kanálů.

Na vzdělávacím a výchovném rozměru staví značka Pigy staví od samého začátku. Snaží se podávat dětem nenásilnou formou informace z různých oblastí lidského vědění a poznání. Právě vesmírná tématika a objevování planety Země je hlavním posláním nové postavy Lily.

-mav-