Agentura Pragonauts se sloučí s Adexpresem

úterý, 19. března 2019, 12:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vývojářská agentura Pragonauts se začlenila do své mateřské společnosti Adexpres.

Jan Galgonek a Lukáš Hykl, zdroj: Adexpres

Jan Galgonek a Lukáš Hykl, zdroj: Adexpres

Vývojářská agentura Pragonauts se stala součástí své mateřské agentury Adexpres ze sítě Dentsu Aegis Network. Její portfolio služeb, mezi které patří především vývoj mobilních aplikací a chatbotů, tak doplní kompletní nabídku digitální agentury pod vedením Jana Galgonka.

 „Chatboty a mobilní aplikace se staly běžnou součástí kampaní. V Adexpresu s nimi ve strategiích pracujeme prakticky denně a věříme, že už dnes není důvod mít na tuto marketingovou činnost specializovanou agenturu. Integrace pod naši strategickou digitální agenturu nám navíc poskytuje prostor s těmito technologiemi v rámci marketingových mixů pracovat ještě intenzivněji, protože je nebudeme vyčleňovat jako něco speciálního,“ uvedl na adresu integrace ředitel Adexpresu Jan Galgonek s tím, že značka Pragonauts bude zatím zachována.

 „V tak velké síti, jako je Dentsu Aegis Network, dává smysl konsolidovat nabídku služeb do větších agentur, které tak mohou klientovi poskytnout v daném segmentu full-service. Můj tým se rozhodl jít cestou menších, specializovaných projektů, proto jsme také založili náš technologický butik We.builders. S Adexpresem budeme ale nadále úzce spolupracovat," okomentoval spojení agentur bývalý ředitel Pragonauts Lukáš Hykl.

Vývojářskou agenturu Pragonauts, původně Mobile Internet, založili v roce 2010 Lukáš Hykl a Jiří Psota. V roce 2014 se stala součástí skupiny Adexpres Group pod vedením Jana Galgonka, kterou v roce 2016 koupilo Dentsu Aegis Network.

-stk-