Albert míří novou kampaní na pěstitele a kutily

středa, 13. března 2019, 13:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové sběratelské kampani chce Albert oslovit příznivce pěstování bylinek i domácí kutily.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert spouští novou sběratelskou kampaň, s níž se soustředí na příznivce pěstování bylinek a domácí kutily. „Prostřednictvím našich sběratelských kampaní se snažíme zákazníkům přinést vždy něco nového. Jaro je období plné svěžesti, vůní a dobré nálady. Chceme naše zákazníky inspirovat a dodat jim nápady, jak si jarní atmosféru přinést domů přímo z našich obchodů,“ říká Soňa Balan, marketingová manažerka obchodů Albert.

Za body z nákupu mohou zákazníci tentokrát získat slevu na produkty českého specialisty na zahradnictví Nohel Garden, zákazníci hypermarketů navíc i slevu na kutilské pomůcky značky Stanley. Sběratelská akce potrvá v obchodech Albert od 13. března do 23. dubna 2019.

Pro pěstitele jsou připraveny samozavlažovací květináče, konvičky, miniskleníky s ventilací, substráty, rašelinové tablety a semínka. Kromě bylinek si zájemci mohou vypěstovat třeba i petržel, jahody, rajčata nebo chilli. Kutily zase může zaujmout nová brašna na nářadí, sada šroubováků, tavná pistole a další příslušenství nezbytné k realizaci jarních nápadů.

Sběratelská kampaň funguje na obvyklém principu, kdy za každých 200 korun získají zákazníci jeden bod. Ke startovacím třem bodům zdarma sbírají dalších dvanáct bodů, které pak v obchodech Albert promění za slevu na nákup vybraného produktu z nabídky.

-stk-