Barrandov nasadí nové pořady, vrací Soukupův Týden podle JS

středa, 20. března 2019, 14:30 TV MediaGuru

Televize Barrandov nasazuje do jarního vysílání několik nových pořadů.

Jaromír Soukup, foto: TV Barrandov

Jaromír Soukup, foto: TV Barrandov

Televizní skupina Barrandov oznámila, že zvyšuje investice do svého programu. Od poloviny března vrátila do vysílání údajně na žádost diváků pořad Týden podle Jaromíra Soukupa. Od 22. března pak zařadí nový pořad Nehoda není náhoda. Má se věnovat největším českým a světovým nehodám.

„Letos na jaře jsme se pustili do řady zajímavých projektů, kterými chceme divákům přinést nové neokoukané formáty,“ uvedl ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Novinkou od  neděle 24. března bude také pořad vlastní tvorby Odvolací soud. Půjde o případy ze soudních síní, o kterých už soud jednou rozhodl, jedna strana ale nebyla s jeho rozhodnutím spokojena a odvolala se.

O den později (25. března) odvysílá televize Barrandov premiéru pořadu Tomáš Arsov v akci. V každém dílu se diváci seznámí s příběhem jedné ženy, která prošla proměnou v salónu krásy.

Nový je také pořad Manželství po česku, popisovaný jako humorný s příběhy dvou manželských dvojic.

Foto: TV Barrandov

Foto: TV Barrandov

Náhled programového schématu TV Barrandov, jaro 2019

  po út st čt so ne
18:30 Tomáš Arsov v akci Tomáš Arsov v akci Jak to dopadlo!? Jak to dopadlo!? Jak to dopadlo!? Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy
19:20 Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy
20:05 Moje zprávy Moje zprávy Moje zprávy Moje zprávy Moje zprávy Moje zprávy Moje zprávy
21:05 Moje zprávy Moje zprávy Moje zprávy Týden s prezidentem Farmář hledá ženu - Návraty film Odvolací soud
22:00 Instinkty Jaromíra Soukupa Nebezpečné vztahy - rozuzlení Nebezpečné vztahy - rozuzlení Moje zprávy Politický kabaret film Inga Lindström
23:00 Soudce Alexandr Politický kabaret Týden podle Jaromíra Soukupa   Nehoda není náhoda    

 

Součástí jarního programového schématu budou i premiérové díly Soudkyně Barbary či Soudce Alexandra a rovněž České tajenky.

-mav-