Burda spustila web titulu Naše krásná zahrada

čtvrtek, 7. března 2019, 14:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Tradiční tištěný měsíčník má od letošního března také internetovou verzi.

Tištěný měsíčník Naše krásná zahrada z vydavatelství Burda International CZ má od března také svou internetovou podobu na stránkách www.nasekrasnazahrada.cz.

Kromě novinek ze světa zahrad a rostlin přináší na náměty, jak změnit svou zahradu, praktické návody pro pěstování květin i zeleniny nebo na poradnu, v níž odborníci vyřeší nejčastější pěstitelské problémy. Nemají chybět návštěvy krásných českých zahrad a ukázky inspirativních řešení renomovaných zahradních architektů.

„Atraktivním prvkem našeho webu je interaktivní atlas rostlin, v němž si zájemce na základě svých požadavků najde ideální rostlinu na kterékoli místo v zahradě, na balkoně či terase, které potřebuje zkrášlit,“ upozorňuje šéfredaktor Jiří Dvořák.

V polovině března odstartuje pro návštěvníky nového webu soutěž o ceny, v níž mohou zájemci vyhrát robotickou sekačku, gril nebo benzinovou pilu. Budou ji následovat další soutěže připravené ve spolupráci s partnery Naší krásné zahrady.

„Pomocí nových webových stránek můžeme našim inzertním klientům nabídnout další možnost, jak oslovit kvalitní a úzce zaměřenou cílovou skupinu,“ říká manažerka inzerce Denisa Olšavská.

Měsíčník Naše krásná zahrada vychází na českém trhu 22 let. Časopis, který patří do rodiny magazínu Mein schöner Garten, jehož mutace vycházejí v řadě zemí Evropy, se zaměřuje především na zahradní architekturu a na okrasné zahradnictví. Každý měsíc se ho podle sdělení vydavatele v Česku prodá 21 tisíc výtisků.

-mav-