Digi TV přetahuje diváky z DVB-T2 na nový balíček

čtvrtek, 7. března 2019, 11:45 Aktuality, TV MediaGuru

Nový produkt Chytrá anténa obsahuje na sedm desítek stanic za cenu 100 Kč měsíčně při uzavření služby na dva roky.

Foto: Repro Digi TV

Foto: Repro Digi TV

Televizní operátor Digi TV představil nový produkt, kterým chce přilákat diváky z pozemního terestrického vysílání. Balíček s názvem Chytrá anténa má umožnit televizním divákům vyřešit přechod na nový vysílací standard DVB-T2. Nabízí až sedmdesát televizních kanálů za měsíční platbu 100 Kč při sjednání služby na dva roky. Příjem televizního signálu je zabezpečen prostřednictvím internetu, není tak třeba řešit set-top boxy či nákup nových televizorů. V nabídce je také možnost až sedmidenního archivu vysílání, stanice v HD rozlišení či možnost přeskakování reklam.

Balíček Chytré antény zahrnuje programovou nabídku, v níž jsou zastoupeny všechny stanice České televize, skupin Nova, Prima i Barrandov, přičemž většina je v HD rozlišení. Dále jde například o stanice Televize Seznam, FilmBox, Duck TV či Tuty TV. Ze sportovních stanic jde o ČT sport, Arena Sport 1, Arena Sport 2 a na půl roku v akci též Digi Sport 2 HD nabízející světový fotbal z nabídky Digi TV. V balíčku je i devět hudebních kanálů, šest regionálních programů či erotická stanice Dorcel TV a také slovenské, německé a polské stanice. Kompletní přehled stanic najdete zde.

Televizi je možné sledovat až na čtyřech zařízeních. Vedle klasické televize též na počítači, tabletu či chytrém telefonu. 

-mav-