Mondelēz se stává partnerem světového mistrovství

středa, 20. března 2019, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novým partnerem letošního Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji se stala společnost Mondelēz.

Zdroj: Mondelēz International

Zdroj: Mondelēz International

Výrobce cukrovinek a pečených produktů, společnost Mondelēz International, se stal oficiálním sponzorem IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji 2019 na Slovensku.

Mezinárodního turnaje využije firma k propagaci vybraných značek svého portfolia. Aktivační kampaň, která odstartuje v polovině března pod sloganem „Zakousni se a vyhraj“ nejenom na Slovensku, ale i v České republice, staví především na loterijní soutěži. V ní mohou spotřebitelé vyhrát za nákup vybraných produktů značek Opavia, Figaro, Tuc, Halls a 3Bit vstupenky na sportovní klání. Podpora bude viditelná v televizi, na internetu a na prodejních plochách obchodů. Na samotném šampionátu pak budou probíhat ochutnávky přímo v hokejových stadionech v Bratislavě a Košicích.

„Hokejové Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji je jednoznačně nejočekávanější sportovní událostí letošního roku, která přitáhne pozornost obrovského množství fanoušků a diváků. To nabízí skvělou příležitost k jejich aktivaci. Do kampaně jsme zařadili produkty, které mají vazbu na česko-slovenskou historii, cestování za sportovními zážitky nebo dokážou nakopnout při sledování dlouhých zápasů a zpříjemnit tak sportovní zážitek,“ říká David Kozák, manažer aktivačních kampaní společnosti Mondelēz.

Klíčový vizuál k aktivační kampani Mondelēz u příležitosti IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji 2019, zdroj: Mondelēz

Klíčový vizuál k aktivační kampani Mondelēz u příležitosti IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji 2019, zdroj: Mondelēz

Pod aktivační kampaní je podepsána agentura Garp.

-stk-