MSL uvádí službu pro řízení influencer marketingu

neděle, 24. března 2019, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Se službou MSL Fluency nabízí agentura MSL možnost propojit klienty s relevantními influencery.

Zdroj: MSL

Zdroj: MSL

Agentura MSL ze skupiny Publicis Groupe představila novou službu MSL Fluencykterá má propojit agenturní zkušenosti v oblasti influencer marketingu s technologickou platformou. Do konce března bude k dispozici ve více než 35 zemích, včetně České republiky.

MSL Fluency nabídne zadavatelům možnost nalézt podle jejich individuálních potřeb relevantní influencery, a to z celosvětové databáze více než pěti milionů osobností. Funguje od identifikace influencerů přes řízení kampaní až po měření jejich účinku v reálném čase

„MSL Fluency je sloučením technologie a fundovaných odborných znalostí MSL v oblasti influencer marketingu. Při rozhovorech s našimi klienty a analýze odvětví jsme na trhu odhalili důležitou nenaplněnou potřebu. Výsledkem našeho strategického vývoje je transformativní služba, která poskytuje datově řízené škálovatelné programy, které umožňují optimalizovat účinek influencerského obsahu. Naše služba se bude neustále vyvíjet tak, jak se budou vyvíjet spotřebitelé, influenceři a prostředí sociálních sítí,” vysvětluje Rema Vasan, globální ředitelka MSL Fluency.

Publicis tak na trh přináší globální nástroj, s nímž bude konkurovat lokálním platformám typu Lafluence nebo Linketica.

-stk-